top of page

Retourbeleid

RETOUREN EN GELD TERUG GARANTIE

 

De mogelijkheid van de 'geld terug garantie' bij ontevredenheid of een retourzending geldt gedurende 30 dagen. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd mits het om een fysiek product gaat.

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals:
* cadeaubonnen
* downloadbare softwareproducten

 

FYSIEK PRODUCT:


Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig.
Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant. Stuur het artikel naar Sint Oedenrodeseweg 41, 5681 PH Best,  Noord-Brabant, Nederland ter attentie van WeLoveToCoach .

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: (indien van toepassing)
* Boeken die duidelijk zijn gebruikt
* Cd's, dvd's of software waarvan de verpakking is geopend
* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* artikelen die niet binnen een periode van 30 dagen na levering worden teruggestuurd

TERUGBETALING FYSIEK PRODUCT:


Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd in verband met een geretourneerd product.

Als je na 48 uur na ontvangst van dit bericht nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met ons via info@welovetocoach.com.

 

GELD TERUG GARANTIE CURSUSSEN:

Om in aanmerking te komen voor de 'geld terug garantie' dien je contact op te nemen via info@welovetocoach.com. Omschrijf in het e-mail bericht zo duidelijk mogelijk waarom je niet tevreden bent over de cursus. Die informatie gaan wij gebruiken voor het aanpassen of verbeteren van onze cursus. Wij storten uw aanschaf bedrag zo spoedig mogelijk terug.


TERUGBETALING CURSUSSEN:


Wanneer we uw mail hebben ontvangen over het terug betalen van een cursus, wordt deze verwerkt en zo snel mogelijk automatisch via je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Als je na 48 uur na het ontvangen van onze bevestigingsmail nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst of je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. Heb je deze mail niet ontvangen of na 48 uur na het ontvangen van dit bericht je geld niet op je rekening neem dan contact met ons op via info@welovetocoach.com.


AFGEPRIJSDE ARTIKELEN:


Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

bottom of page