top of page

Al meer dan 125 cursussen verkocht!

logo.png

Leren beleggen met een veilige
en simpele methode?

In 6,7 jaar je vermogen verdubbeld!

Stock Market

Heb jij dit wel eens gedacht?

“Ik wil graag beleggen, maar geen risico lopen mijn geld kwijt te raken
 

“Ik wil mijn geld voor me laten werken (rentenieren)

“Ik wil graag beleggen voor de toekomst van mijn (klein)kinderen, maar heb er weinig tijd voor

“Ik wil weinig risico lopen met mijn beleggingen, maar wel een mooi rendement opbouwen”

 

“Ik wil met kleine bedragen beleggen”

Krijg 20,- euro GRATIS op je
nieuwe NEO Finance rekening!

Wanneer je bij ons de cursus aanschaft, krijg je direct GRATIS 20,- euro* op jouw nieuwe NEO Finance rekening! 

*Bij een minimale overboeking van 50 euro naar je NEO Finance account en je eerste investering binnen vier weken.

NEO Finance is een crowdlending platform waarop mensen geld kunnen lenen en waarbij meerdere geldverstrekkers ieder een deel van die lening financieren.

Stel dat iemand bijvoorbeeld €4000 wil lenen voor een nieuwe auto. Deze lening wordt vervolgens gefinancierd door 200 mensen die ieder €20 uitlenen. Degene die de lening aanvraagt, kan dan zijn auto kopen en betaalt rente en aflossing aan de geldverstrekkers. Op hun beurt ontvangen de geldverstrekkers rente en aflossing op de €20 die ze hebben uitgeleend.


Het gemiddelde rentepercentage op NEO Finance ligt op dit moment op 14,4%, wat aanzienlijk hoger is dan de rente bij Nederlandse banken. Dit maakt het platform uiterst interessant! Wij adviseren om weinig risico te lopen en veilig te kunnen beleggen met een rente van ongeveer 11%.

NEO Finance is beursgenoteerd, heeft een volledige vergunning en is een vernieuwer in de financiële wereld. Het beschikt over een zelf in te stellen 'automatische investeringen robot', die werkt met AI (kunstmatige intelligentie) waardoor je na instelling van die robot weinig tijd hoeft te besteden aan het selecteren van de beste leningen.

Wat is NEO Finance en hoe kan ik er geld mee verdienen?

grafiek.png

Quotes van deelnemers

Lars

Duidelijk, gestructureerd

en dekkend.

Stephan

Nuttig en leerzaam. Alhoewel je zelf veel kunt uitzoeken, helpt deze cursus om meteen goed van start te gaan en valkuilen te ontwijken.

Jozef

Zeer leerrijk,

zijn geld waard.

Waarom je in deze cursus zou
moeten investeren?

1

Beleggen via

NEO Finance is veel veiliger dan op de beurs

Je leert risico’s goed in te  schatten bij het investeren in leningen. Je hoeft geen analyses te maken en geen visie op de aandelenbeurs te hebben. We leggen stap voor stap uit hoe het programma werkt én hoe je de investering in deze cursus weer makkelijk terug verdient. Dit is dus een prachtige manier om je eerste stappen in beleggen te nemen!

2

Enkele uren tijd investeren om te starten met geld verdienen

Een account openen kan iedereen, maar in deze cursus krijg je de beste instellingen voor je account. Zo voorkom je fouten en maak je meer rendement.

Ook zorgen we ervoor dat je vervolgens nog maar enkele minuten per maand aan je account hoeft te besteden. Hierdoor kun je letterlijk je geld voor je laten werken. 

3

Een veel hoger rendement dan geld op je spaarrekening

Al 14.500+ actieve geldverstrekkers gingen je voor.

Een spaarrekening levert tussen de 0,5 en 3% rendement op. 

Het gemiddelde rendement op dit platform 14,4% is. Wij beleggen zelf veiliger en daardoor ligt ons rendement op ongeveer 11%.

Benieuwd naar de cursus? Bekijk de video:

Wie zijn wij?

Leren, waar, wanneer en hoe je zelf maar wil!

Wij, van WeLoveToCoach, zijn een team enthousiaste docenten/coaches en kenners van beleggingen en investeringen. We leren je graag hoe je het crowdfundingplatform ‘NEO Finance’ kan inzetten om op een veilige manier en zonder veel risico je geld voor je te laten werken. Leren kan in jouw eigen tempo, waar en wanneer, maar ook hoe je maar wilt. Gaat je voorkeur uit van video's of tekst? Aan alles is gedacht.

logo-business-card.jpg

Het team

Tom

Expert in financiën, de beurs en beleggingen. Heeft meerdere succesvolle ondernemingen en is pionier op het gebied van nieuwsbrieven, tutorials en youtube videos over de beurs en ondernemerschap.

tom_bw.jpg

Amber

Belevingsdeskundige en marketing specialist van WeLoveToCoach. Daarnaast is Amber afgestudeerd docent en expert in het creëren/filteren van de juiste content en uitleg voor iedere doelgroep.

fotoamber-bw.jpg

Patrick

Grafisch ontwerper, web developer en video expert van WeLoveToCoach. Daarnaast is Patrick afgestuurd docent met een specialisme in coaching en sinds 2007 workshop docent in diverse vakgebieden.

fotopatrick-bwjpg

Na deze cursus:

Heb je een gemakkelijke manier van succesvol en veilig beleggen geleerd

Laat je niet veel geld meer op je Nederlandse bankrekening staan, omdat je bij NEO Finance veel meer rente krijgt

Snap je precies hoe NEO Finance werkt en hoe je jouw geld op een schitterende manier kunt laten groeien met een stabiel rendement én gebruik kunt maken van rente op rente

Kun je ‘de automatische investeringen robot’ zo instellen dat je nog maar enkele minuten per maand eraan hoeft te besteden én weinig risico loopt

 Heb je geleerd de risico’s van deze beleggingen goed in te schatten

greentick.png
greentick.png
greentick.png
greentick.png
greentick.png

Welke modules zitten er in de cursus?

Alle modules zijn volledig op eigen tempo te volgen, af te vinken en terug te zien wanneer en waar je maar wilt.

We maken gebruik van video's en een uitgebreid PDF-bestand zodat je kunt leren op welke manier jij als het meest prettig ervaart.

Dit alles in een professionele online omgeving waarin jouw voortgang van de cursus wordt opgeslagen en bijgehouden.

1 / Basisuitleg NEO Finance

2 / Inschrijven NEO Finance

3 / Instellen NEO Finance

4 / De website uitgelegd

5 / Onderhouden van je account

6 / Cash opnemen of je account sluiten

7 / Veelgestelde vragen

8 / Secundaire markt

9 / Belastingdienst

Niet tevreden over de cursus? 100% je geld terug!

Wij, van WeLoveToCoach zijn trots op onze cursus en staan 200% achter ons product. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze uitleg, over de inhoud van de cursus of wat dan ook... 100% je geld terug!

Niet-goed-geld-terug-garantie.png

Enthousiast?
Voor slechts 59,- euro kun je direct starten!

Daarnaast krijg je exclusief via ons 20,- euro GRATIS* op je nieuwe NEO Finance rekening. 

De cursus kost dan eigenlijk nog

maar 39,- euro!

*Bij een minimale overboeking van 50 euro naar je NEO Finance account en je eerste investering binnen vier weken.

Is het wel veilig?

Veelgestelde vragen:

We begrijpen uiteraard dat je vragen hebt over deze cursus of NEO Finance.

Hieronder hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen.

Zit er veel risico aan? Je bepaalt in feite zelf hoe groot het risico is dat je wilt lopen. Wil je liever een lager rendement, maar weinig risico lopen? Dan is dat zeker mogelijk! NEO Finance heeft daarnaast maatregelen getroffen om het risico te minimaliseren. Zelfs als een lener niet op tijd betaalt, worden er stappen ondernomen om het geld terug te krijgen. Daarnaast beperkt NEO Finance het risico wat je loopt, doordat je maar maximaal 500 euro per lener/lening kan investeren. In de cursus vertellen we ook hoe wij ons risico spreiden. Het platform biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor geldverstrekkers.

Ik heb maar een klein bedrag dat ik kan missen. Is het dan de moeite waard? Je moet nooit beleggen met geld wat je niet kunt missen. Zelfs met een klein bedrag is het de moeite waard om hier te investeren. Je kunt al beginnen met slechts €20 en profiteren van het hoge rentepercentage dat momenteel op NEO Finance wordt geboden. Daarnaast groeit dit bedrag ieder jaar steeds sneller door rente op rente.

Ik heb geen enkele ervaring met beleggen… is het moeilijk? Nee, beleggen via NEO Finance is niet moeilijk. Onze cursus legt stap voor stap uit hoe het platform werkt, zodat zelfs beginners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen. Onze materialen, waaronder video's en een PDF-werkboek blijven onbeperkt beschikbaar, zodat je altijd kunt terugkijken en iets kunt opzoeken als je het even niet begrijpt.

Hoeveel belasting moet ik betalen over mijn inkomsten als ik in België woon? We hebben daar op deze site https://pareto.be/nl/de-belasting-op-buitenlandse-roerende-inkomsten-de-fiscus-zet-gelukkig-een-stap-terug/ het volgende over gevonden: Zorg er voor dat je in Litouwen middels het DAS-1 formulier (hebben we een video van in de cursus) nog slechts 10% belasting betaald. In België moet je vervolgens over je netto rente inkomsten nog 30% belasting afdragen.

Kan ik na de cursus echt direct aan de slag? Het is zelfs zo dat we je tijdens de cursus meenemen in alle stappen van NEO Finance, waardoor je voordat je de cursus hebt afgerond al geld kan verdienen met je account. Je kunt de video's en PDF-bestanden stap voor stap volgen op je eigen tempo. Halverwege de cursus staat je account zo ingesteld, dat je er zelf niet veel tijd meer aan kwijt bent en het automatisch de juiste leningen uitzoekt.

Kan NEO Finance failliet gaan? Zo ja, ben ik dan mijn geld kwijt? Ja, net als ieder bedrijf kan NEO Finance failliet gaan. Je bent dan echter je geld niet kwijt, want NEO Finance doet de administratie voor je, maar is geen eigenaar van de contracten of je geld. De curator zal moeten zorgen dat de leningen goed afgewikkeld gaan worden. Dat zal gezien de omvang van de totale portefeuille een enorme klus zijn, maar in de leningswereld is wat NEO Finance doet geen uniek product. De curator zal dan proberen het concept van NEO Finance en de administratie van de contracten onder te brengen bij een concurrent. Ik heb geen idee hoe het er dan uit gaat zien, maar het is dus zeker niet zo dat je dan ineens je geld kwijt bent. De leningscontracten staan gewoon en zijn je eigendom.

Stock Trading Graph

Heb je nog vragen over de cursus, laat het ons gerust weten!

Bedankt voor uw email.

Grijp nu de kans om je financiële toekomst te veranderen!

w.png

WeLoveToCoach

WeLoveToCoach is onderdeel van Pro Gain B.V. 

Sint-Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland

bottom of page