top of page

FAQ - Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze cursussen of wilt u technische ondersteuning. Hieronder  vind u de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

 • Hoe bestel ik een cursus?
  Heel eenvoudig. Je klikt op de cursus waarin je interesse hebt. Daarna klik je op 'Aanmelden cursus'. Je dient eerst een account te maken bij ons om de cursus erna te ontvangen in jouw eigen online omgeving. Wanneer je dit hebt gedaan betaal je de cursus via één van de betaalmethodes. Op je e-mailadres krijg je een e-mail met een link naar jouw cursus. Je kunt altijd naar de website, inloggen en verder gaan met je cursus.
 • Kan ik de cursus betalen met iDeal?
  Ja natuurlijk. Je kunt bij ons betalen met ALLE meest gebruikte betaalmethodes.
 • Ik heb de cursus betaald... Wat nu?
  Wanneer je de stappen hebt gevolgd en de cursus hebt betaald komt de cursus direct te staan in jouw online omgeving. Daar kun je klikken op jouw cursussen en de cursus volgen. Houd ook je e-mail box in de gaten (eventueel spam folder). In onze e-mails staat ook duidelijk uitgelegd hoe je kunt starten met de cursus.
 • Er is iets mis gegaan met betalen... Wat nu?
  Geen zorgen. Ons online systeem zou altijd moeten werken. Bekijk even of er voldoende saldo op de rekening staat of op de creditcard. Is er wel geld afgeschreven maar kom je niet in je eigen leeromgeving? Het kan zijn dat je per ongeluk gekozen hebt voor ‘aanmelden’ in plaats voor ‘inloggen’. Als je betaald hebt en dus klant bent, moet je klikken op 'inloggen'. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via info@welovetocoach.com
 • Wanneer zijn jullie bereikbaar?
  Wij zijn normaliter bereikbaar op reguliere werkdagen tussen 10.00 en 17.00.
 • Wat als ik nog een vraag heb?
  Je kunt ons altijd vrijblijvend mailen met iedere vraag die je nog hebt. Dit kan via info@welovetocoach.com
bottom of page